3 автомобила и изкуствен плаж белязаха приключенията на Велко, Гошето,

...
3 автомобила и изкуствен плаж белязаха приключенията на Велко, Гошето,
Коментари Харесай

8000 се смяха с Оркестър без име

3 автомобила и неестествен плаж белязаха приключенията на Велко, Гошето, Павката и Филип

Да направи кръгче с ретро автомобил към насядалата пред сцената аудитория - с това се зае Филип Аврамов по време на премиерата на мюзикала Оркестър без име в зала Арена Армеец през вчерашния ден.

Бурни овации последваха всяко мигане към лентата, превзела сърцата на българските фенове на седмото изкуство през 1982 година Първият поклон за вечерта бе включването на Георги Мамалев, който въпреки и единствено за една сцена, съумя да предизвика няколко сълзи от смях и трогване.

Главните функции в мюзикъла бяха поверени на Валентин Танев (Велко), Филип Аврамов (Павката), Румен Угрински (Гошето) и Станимир Томов (Филип), които очароваха публиката, както с достоверността на облиците си, по този начин и със личното си възприятие за комизъм и импровизация.

В неприсъствен вокален дуел този път се изправиха актрисата Неделяна Христова в ролята на Рени и певицата Мария Илиева (Ваня), чиято бременност даже бе интегрирана в сюжета, написа екран. Като самобитна кулминационна точка на вечерта послужи появяването на Катерина Евро, която преди повече от 30 години облече минижупа на не изключително надарената певица на оркестъра.

От прецизна и властна стопанка до секси рок звезда - със секундната си трансформация Евро завладя близо 8-те хиляди в залата на възраст от баба до бебе.

Мюзикълът Оркестър без име не пропусна да зарадва почитателите на лентата и с някои от най-култовите изречения, пробили си път даже в актуалния диалект.

"Тая ще ме цака с топла бира мене " и "И ние дъвчем бонбонки Тик-так и пушим цигари Кент " допълниха носталгичното възприятие на присъстващите в залата. Сценографите не пропуснаха да погъделичкат сетивата на публиката и с декори, излязли като че ли от екрана, измежду които неестествен плаж, общо три коли и надуваеми топки, с които си потеглиха неколцина късметлии.

Със особено присъединяване в най-мащабния български мюзикъл се разписаха още Николай Урумов, Диляна Попова и др.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР