29-годишен модел и дизайнер почина след рутинна операция в частна

...
29-годишен модел и дизайнер почина след рутинна операция в частна
Коментари Харесай

Модел почина след липосукция на коляното за по-добра визия в социалните мрежи

29-годишен модел и дизайнер умря след рутинна интервенция в частна болница в Сао Пауло, Бразилия. Луана Андраде се е подложила на липосукция, с цел да усъвършенства външния тип на коленете си и да " наподобява по-добре в обществените мрежи ", написа испанското издание Marca. 

По време на процедурата Луана е получила затруднения, а гибелта й е настъпила към два часа и половина след интервенцията. 

Лекарите в болница в влиятелен регион на града са прекратили премахването на мазнините, когато дамата е изпаднала в кардиореспираторен арест и почнали да я реанимират, като по-късно я преместили в интензивното поделение. 

" Операцията беше прекратена и пациентът мина към проучвания, които разкриха солидна тромбоза. Преместена е в интензивното поделение, където й е направена хемодинамична терапия, както и в допълнение лекуване ", оповестиха от здравното заведение. 

Във вторник в 5.30 ч. младата жена е била оповестена за мъртва, а повода за гибелта е белодробна емболия. 

Луана Андраде беше известна звезда в обществените медии, която си сътрудничеше с телевизия и започва лична марка облекла. Нейният другар, Жоао Хадад, е унищожен: " Опустошен съм от болежка и изживявам най-лошия си призрачен сън. Отиде си част от мен ", споделя той, представен от Marca.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР