2851,75 лв. е сумата, която беше дарена от гостите на

...
2851,75 лв. е сумата, която беше дарена от гостите на
Коментари Харесай

Близо 3000 лв. за „Българската Коледа“ събра церемонията за „Лекар на годината“

2851,75 лева е сумата, която беше дарена от гостите на церемонията „ Лекар на годината 2022 “, извършена на 19 октомври – Деня на българския доктор, оповестяват от БЛС. На нея бяха връчени обичайните награди на Български лекарски съюз за принос в медицината и оповестено името на носителят на огромната премия „ Лекар на годината 2022 “ – проф. доктор Иво Петров.

Тази година управлението на Българския лекарски съюз реши да прегърне една от най-благородните дела у нас – „ Българската коледа “, и прикани всички посетители и участници в церемонията да се включат в благотворителната самодейност. В залите на Националния исторически музей бяха ситуирани благотворителни кутии, а всеки донор в символ на признателност за жеста получи особено направена значка на Български лекарски съюз.

Всички набрани средства по време на церемонията ще бъдат дарени на „ Българската коледа “.

Ако и вие желаете, можете да подкрепите самодейността посредством изпращане на дарителски известия (SMS) или гласови позвънявания посредством съответния български оператор – А1, Yettel и Виваком, на номера 09001117 и 1117, както и посредством банков превод към  дарителската банкова сметка на самодейността, като се уточни в платежното разпореждане „ За „ Българската Коледа “. 
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР