28-годишният германец Ларс Митанк изчезва преди близо 5 години, докато

...
28-годишният германец Ларс Митанк изчезва преди близо 5 години, докато
Коментари Харесай

Странното изчезване на Ларс Митанк в България

28-годишният немец Ларс Митанк изчезва преди близо 5 години, до момента в който е на отмора в България. Оттогава от него няма и диря макар издирването, което провежда фамилията му, и премията от 40 хиляди евро. Близките му го търсят и посредством страницата “Намерете Ларс Митанк ” във фейсбук.Преди дни за потъналия вдън земя чужденец се заприказва още веднъж. Видео с паническия бяг на германеца на летището във Варна го направи най-известния липсващ човек в ютюб,съобщи английският в. “Дейли мирър ”. 30-секундният запис от охранителна камера е от юли 2014 година За последно Ларс е забелязан на варненското летище. Близките му се надяват да е жив, само че съгласно проверяващи възможностите за това са съвсем нулеви. Единственият вид е да се укрива някъде по света, в случай че се е забъркал в съществени неприятности, споделят криминалисти.Пета година изгубването на германеца подхранва всевъзможни тайни теории.Ларс изчезва на 8 юли 2014-а. Няколко месеца по-късно в обществените мрежи бяха публикувани негови фотоси, както и фоторобот на мъжа с брада и дълга коса, както вероятно би изглеждал. Близките му разпространиха на всички места из Варна листовки на няколко езика. Майка му Сандра Митанк дойде в града и остана дълго време дружно с наетия от фамилията частен детектив, само че издирването по този начин и не даде резултат. Обяви и парична премия от 40 хиляди евро.По описанието на околните му Ларс е висок 1,80 м и тежи 85 кг. Има белег на лявата китка,широк нос,а брадата му е червеникава. За последно е видян в региона на летище Варна и оттова следите му се губят. Той бе разгласен за търсене, а фотографията и данните му бяха публикувани до всички интернационалните организации. Приятелите му го търсят и посредством фейсбук страницата “Намерете Ларс Митанк ”.Германецът дошъл в България като екскурзиант на 30 юни. Отседнал в хотел на Златни пясъци и съгласно сънародниците му, с които бил на отмора,запивал крепко по заведенията
След един от запоите младият мъж се скарал с група футболни почитатели, стигнало се до замяна на удари и в мелето му било пукнато тъпанчето на ухото. Това била повода той да не отлети към родината си дружно с останалите от групата, а да остане още няколко дни във Варна.Знае се, че на 7 юли употребил услугите на варненско такси, което го откарало до хотел покрай ромската махала “Максуда ”. Районът е прочут с това, че в доста от къщите живеят дилъри.Майката на Ларс обяснила пред проверяващите, че точно от този хотел синът ѝ звънял по телефона. Той споделил с паника, че кредитните му карти са блокирани. Знае се сигурно, че младият мъж е напуснал хотела на 8 юли на разсъмване. Около 5 ч бил откаран до летище Варна още веднъж с такси. Оттам той отново приказвал с майка си, като ѝ споделил, че ще отиде на доктор.По непотвърдена информация Ларс в действителност отишъл да се прегледа на летището, като консултацията траяла към 40 минути. После младият мъж подписал документ, че макар здравословното си положение ще лети със аероплан на своя отговорност. Багажът, документите и мобилният му телефон останали в медицинския кабинет.Внезапно той напуснал стаята на тичешком,прескочил оградата на аерогарата и изчезналУ него останали единствено задграничният му паспорт и портфейлът, в който имало към 300 евро. След това следите му се губят.Четете още:Според майка му синът ѝ сигурно е взел участие в така наречен алкохолни турове и най-вероятно е приел и опиати, което би се отразило на психическото му положение.Българският детектив Владислав Бонев, който помагаше на немския си сътрудник в издирването, обясняваше пред медиите, че под въздействието на опиати е допустимо Ларс да е отключил паранояТова пък може да го е предиздвикало да бяга и да се укрива. Майка му твърдеше, че при последния им телефонен диалог усетила, че синът ѝ се опасява от нещо. Споменал,че има възприятието,че го наблюдават.Тя беше безапелационна, че Ларс в никакъв случай не е вземал опиати, и по тази причина предполагаше, че някой може да е сипал нещо в питието му или да е приел дрога по някакъв различен метод, без самият да знае.Дни след изгубването му негов дълготраен другар твърдеше пред немски медии, че Ларс е спокоен и балансиран човек и не бил конфликтен. Тренирал футбол, само че не бил от фанатичните ентусиасти. Работел в топлоелектрическа централа и нямал неприятности.
Месеци след изгубването му се тиражира непотвърдена информация, че бил видян в Швейцария. Двамата детективи и майката на Ларс незабавно отлетели, само че на място се оказало, че става въпрос за млад мъж, който наподобява физически на изчезналия немец, само че сигурно не е той.
Ларс беше издирван даже в Бразилия,след като се появи фотография на млад мъж в безпомощно положение в локална болница, наподобяващ поразително на него. Фотографията била оповестена първо в уебсайт за британци, които са в неопределеност. Неин създател била бразилка, съгласно която мъжът е открит в страната ѝ в безпомощно положение, нямал документи и говорел британски език.

 Image 6860908 126 - Странното изгубване на Ларс Митанк в България
След това фотографията била поместена в групата “Намерете Ларс Митанк ”. Екипът по издирването отлетял за южноамериканската страна. След няколко дни обаче бе публично обявено, че мъжът на фотографията със 100% сигурност не е Ларс. В това се убедили, откакто изследвали кръвната му група, а с изключение на нея не съвпадали също цветът на очите и размера на ръката.Случаят към момента е отворен, споделиха криминалисти.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР