28-годишната фризьорка Тоби Димова, която влезе в Топ 10 на

...
28-годишната фризьорка Тоби Димова, която влезе в Топ 10 на
Коментари Харесай

Ох, Котьо: Тоби от Мастършеф извади мощна цица

28-годишната фризьорка Тоби Димова, която влезе в Топ 10 на „ Мастършеф “ и малко не й доближи да се пребори за успеха, съумя да натрупа над 17 000 почитатели в Инстаграм. Тя към този момент е инфлуенсър и употребява известността си, с цел да популяризира вино, обзавеждане, мода и други.



Тоби е много секси без престилка

Същевременно хубавицата взриви обществените мрежи с разголени фотоси, на които си проличава мощният й бюст. Оказва се, че Тоби има много силикон в циците си. Той е бил подложен преди година и половина от един от най-хубавите пластични хирурзи у нас. Прави усещане съвършената форма на гърдите на брюнетката.



И въпреки че мнозина считат за най-секси участничка в този сезон на реалитито миската Лора Асенова, която не се свени да флиртува с началник Илиан Кустев, същинските ценители отдават желания на бургазлийката Тоби Димова.

„ Ти пристигна в " Мастършеф " със поръчката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня в действителност преоткри себе си “, сподели й на разлъка началник Кустев.

„ Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. И макар че си потеглям през днешния ден, аз си потеглям победител, срещайки всички тези прелестни хора в лицето на участниците и журито! На които в действителност желая да кажа, че животът е едно премеждие, което би трябвало да посрещнете, той е едно заричане, което би трябвало да спазите. Животът е една игра, която би трябвало да играете… “, написа Тоби Димова в Инстаграм-профила си.



Тоби прелъстява с естествени форми

Според нея тазгодишното кулинарно шоу би трябвало да бъде извоювано от някогашния боксьор Осман или преводачката от Пловдив Биляна Стамова.



Да смъква ли това късче плат?...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР