28-годишна пияна шофьорка от село Дългоделци е задържана в ареста

...
28-годишна пияна шофьорка от село Дългоделци е задържана в ареста
Коментари Харесай

Арестуваха пияна шофьорка с 3 промила алкохол

28-годишна пияна шофьорка от село Дългоделци е арестувана в ареста в Монтана. 

Общо трима водачи, седнал зад кормилото след приложимост на алкохол, са открити при полицейски инспекции в понеделник в региона. 

Пияната шофьорка е открита при инспекция след 17.00 часа на път Е-79 в посока към село Вереница. 28-годишна жителка на село Дългоделци е била с 2,74 промила алкохол в издишания въздух, открити с техническо средство алкотест.

По случая е осъществен оглед и автомобилът е конфискуван от органите на Министерство на вътрешните работи. 

Около 19.30 часа при осъществяване на надзор по сигурност на придвижването от екип на сектор Медковец в с. Расово е спрян за инспекция лек автомобил със софийска регистрация, ръководен от 42-годишен лидер от Дупница. При направената на лидера проба с техническо средство дрегер са регистрирани 2,59 промила алкохол в издишания от него въздух. На нарушителя са формирани 2 акта по ЗДвП.

По случая е осъществен оглед за правене на оценъчна експертиза и възнаграждение на цената му от нарушителя. Към 23.00 часа в понеделник още един пийнал водач е открит. В с. Долни Цибър чиновници на сектор Вълчедръм направили инспекция на лек автомобил с монтанска регистрация.

При инспекцията е открито, че 25-годишният лидер от същото село е недееспособен, както и че ръководи под въздействието на 2,11 промила централизация алкохол в издишания въздух, регистрирани с дрегер. Съставени са му 2 акта по ЗДвП. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР