27-годишната носителка на “Оскар Алисия Викандер ни показа една от

...
27-годишната носителка на “Оскар Алисия Викандер ни показа една от
Коментари Харесай

Как да си направим ниска опашка в бохо стил

27-годишната носителка на “Оскар ” Алисия Викандер ни сподели една от най-интересните и лесни за изработка прически, които бихме пресъздали това лято. 

Тъй като небрежните ниски опашки са нещо, което обожаваме, ужасно доста харесахме “хибридния ” жанр, който Викандер показва по време на европейската премиера на новия си филм “Джейсън Борн ”.

И до момента в който актрисата е съчетала своята прическа със сребриста рокля Louis Vuitton, основана особено за нея, ние бихме носили косата си, завършена по този метод, съвсем с всичко в дрешника ни, с помощта на текстурата на опашката и усукванията в основата, които я трансформират в подобаващ избор и за по-специално събитие.

 Alicia Vikander Hair 1

 Alicia Vikander Hair 2

Стилистът Джордж Нортууд, който работи и с модела Роузи Хънтингтън-Уайтли, стои зад прическата на Алисия и споделя по какъв начин тъкмо да я пресъздадем вкъщи. За да реализираме нейната бохемска непрестореност е нужно да не работим с идеално чиста коса. Вторият ден след измиването е подобаващ, само че можете да копирате текстурата и като употребявате солен спрей или изсъхнал шампоан. След като сте се сдобили с размер, изключително в корените, разделете косата на път и започнете да усуквате дребни кичури в основата й, прикрепвайки ги по-късно с елементарни фиби. Накрая преметнете косата си на една страна и я хванете на ниска опашка.

 Alicia Vikander Hair 3

Използвайте тънки черни ластици, с които да вържете опашката на няколко места до върха й. За край завършете като леко раздърпате секциите с пръсти, с цел да постигнете повече размер и по-небрежна визия, а най-после напръскайте с лак за коса, с цел да фиксирате.

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР