26-годишният Стоян Спасов от северномакедонския град Виница е мъжът, открит

...
26-годишният Стоян Спасов от северномакедонския град Виница е мъжът, открит
Коментари Харесай

Ясно е кой е откритият мъртъв македонец в столицата, приятелите му в шок

26-годишният Стоян Спасов от северномакедонския град Виница е мъжът, открит мъртъв този уикенд покрай търговски център в София, оповестява slobodenpecat.mk, базирайки се на българското Министерство на вътрешните работи.

Преди това в локалните обществените мрежи бе публикувана фотография на младия мъж с информация, че е открит мъртъв пред търговски център в София. Посочваше се още, че повода за гибелта му към момента не е открита, защото тялото е предадено за аутопсия.

Пред slobodenpecat.mk негови близки другари оповестиха, че Стоян бил състезател, който от известно време е работел и живеел в България. Живеел в апартамент чартърен. Те не крият изненадата си от неочакваната му гибел.

“Разбрахме единствено, че Столе е открит мъртъв пред търговски център в София. Дори не знаем за какво е умрял и по какъв начин е станало това в нощта на 17 декември. Единственото, което чухме, е, че сякаш е паднал от мотор или е получил инфаркт. Доколко е евентуално това, не мога да кажа, само че споделям, че персонално познавам Столе от години и бяхме доста близки другари ”, споделя другар, поискал анонимност.

Той споделя още, че е сюрпризиран от мълчанието на медиите и институциите в Северна Македония по случая. Мъжът прибавя, че го познава добре и за последно са общували преди към две седмици.

“За финален път организирахме видеоразговор със Столе преди две седмици. От диалога ни не можах да предположа, че има здравословни проблеми или че нещо неприятно му се случва. 

Много съм сюрпризиран от гибелта му и съм уверен, че тя не е естествена, а в противен случай - нещо се е случило със Столе ”, споделя приятелят на Спасов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР