26-годишният Петър Димитров, който във вторник нокаутира пешеходец в центъра

...
26-годишният Петър Димитров, който във вторник нокаутира пешеходец в центъра
Коментари Харесай

Петър Димитров е мъжът, повалил на земята пешеходец в центъра на Бургас

26-годишният Петър Димитров, който във вторник нокаутира пешеходец в центъра на Бургас след спречване на пътя, ще остане в ареста до началото на делото против него.

Той е упрекнат в безчинство и в случай че бъде приет за отговорен, може да получи до 2 години дейно наказване отнемане от независимост - изключително поради обстоятелството, че е осъждан напълно неотдавна, през 2021 година, за потребление на неистинен платежни средства и актуалното закононарушение е осъществено в изпитателния период.

По-рано през днешния ден Димитров се яви пред Районния съд, с цел да разбере дали ще бъде пуснат с по-лека мярка, или ще би трябвало да лежи в ареста на Бургаския затвор. Младежът беше доста обезпокоен, а с него бяха пристигнали фамилията му и приятелката му, с която живее на фамилни начала от няколко години. Младият мъж имаше мощно изразен говорен недостатък.

„ Не споделям, че не съм отговорен. Не съм нападателен човек, откогато съм роден до момента не съм посягал онлайн създание. Нямам даже и капка експанзия в себе си. Откакто започнах актуалната ми работа съм може би най-хубавият във компанията. Живея обикновено, съзнателен жител съм, оказвам помощ на хора и животни. При старите каузи против мен постоянно съм съдействал на проверяващите, не съм се укривал ”, сподели 26-годишният Петър Димитров в опит да смекчи наказването, изтъквайки положителните си качества, цитира Флагман.

Той опита да опише пред правосъдния състав какво е станало във вторник. Сутринта оставил приятелката си с БМВ-то до работното ѝ място и тръгнал да се прибира към дома си в жк „ Възраждане ”, откъдето работел и той. На светофара паркирал навръх стоп лентата, а до него спрял различен автомобил, по-назад. Още на зелено начело минал пешеходецът с букви Н.А. и пресякъл диагонално. До тук свърши разказът на Петър Димитров, тъй като бе пресечен от съдията с съображение, че това няма отношение към актуалното дело.

Фактологията обаче продължава. По думите на Димитров пред полицията, пешеходецът му посочил междинен пръст, което го извадило отвън нерви. Излязъл отвън БМВ-то си и блъснал пестник. Според очевидци обаче е било юмручен удар, което дава отговор и на изобретение по ръката на 26-годишния бургазлия рани. Пешеходецът се стоварил на земята и блъснал грубо главата си в бордюра. Текнала кръв, очевидци извикали кола за спешна помощ и индивидът бил откаран по неотложност в болница. Няма данни агресиралият юноша да е използвал нито опиати, нито алкохол.

„ Искам да се извиня за постъпката си. Съжалявам надълбоко и се разкайвам ”, приключи късата си тирада пред Районния съд Димитров.

В последна сметка, макар опитите на отбраната да изясни, че действието не се води тежко закононарушение и не би следвало младежът да бъде оставян в ареста, магистратите решиха изрично, че има заплаха да се укрие, да извърши друго закононарушение или да избяга от правораздаването, поради което бе оставен в зад решетките. Решението не е дефинитивно и предстои на митинг пред Окръжен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР