26-годишният мъж, задържан за убийството на 23-годишна жена и 1-годишно

...
26-годишният мъж, задържан за убийството на 23-годишна жена и 1-годишно
Коментари Харесай

Първи подробности за мъжа, застрелял жена си и бебето си

26-годишният мъж, арестуван за убийството на 23-годишна жена и 1-годишно момиченце, се споделя Викторио Александров, оповестява Блиц. Припомняме, че той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров късно нощес.

Мъжът гръмнал момиченцето, което е издъхнало няколко часа по-късно в " Пирогов ". Направил е и опит за самоубийство, само че несполучлив. Заподозреният за двойното ликвидиране е без заплаха за живота, оповестиха от незабавната болница. За намирането му съдействал бащата на арестувания, който е бил открит в жилище в столичния квартал " Хаджи Димитър ".

Мъжът е работел като охранител и има законнопритежавано оръжие. Днес се чака полицията да направи повторни огледи на двете местопрестъпления.

Припомняме, че нощес бе отрит трупът на 23-годишна жена в столичния квартал " Надежда ". Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе намерено от майка й, която открила, че детето на младата жена - момиченце на 1 година, липсва от жилището.

Заподозрян за убийството е мъжът, с който живеели на фамилни начала. Към момента мъжът е контактен. Не се знае дали е признал за осъщественото ликвидиране. По данни седмица преди тежкото закононарушение двамата са се скарали. Тогава 26-годишният мъж се изнесъл от общото жилище. 26-годишният мъж, който простреля приятелката и детето си, е без непосредствена заплаха за живота, заяви тази заран представителят на УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “ Мария Пойразова. Тя посочи също по този начин, че 1-годишното дете е било докарано в болничното заведение в извънредно тежко положение. Въпреки всички старания на лекарите детето е умряло.

От 10.00 часа в зала 2 на 4 етаж на Съдебната палата ръководителят на Софийска градска прокуратура госпожа Емилия Русинова и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи господин Ивайло Иванов ще дадат брифинг във връзка убийството в кв. „ Надежда “, оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата на Р България. Появиха се първи фотоси от мястото, където са били открити с огнестрелни рани телата на дете и мъж (предполагаемия палач на 23-годишната жена в София) на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът се е криел край обитаемото място. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял щерка си, 1-годишното момиченце, след което е опитал да се самопростреля несполучливо, гласи информация от Министерство на вътрешните работи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР