26 дни без следа от Емил Боев, който изчезна по

...
26 дни без следа от Емил Боев, който изчезна по
Коментари Харесай

26 дни без следа от Емил Боев, търсенето продължава

26 дни без диря от Емил Боев, който изчезна по време на празника " Сурва " в Перник. И досега се търсят следи и не престават обходите. 

Продължаме да търсим Емил, сподели пред БНР брат му Мартин Боев. Той уточни, че все още не търсят в града, а в местностите в близост. 

На 25 и 26 февруари е очакван нов обход. Сборният пункт е в 10 часа на улица " Физкултурна " против Историческия музей в Перник. Там ще се координираме, сподели Мартин.

" Това е планински терен, вървим километри и е хубаво хората да са готови - да са правили планински излети, да са ходили, да имат съоръжение. Благодарен съм на всеки за желанието му да помогне ", уточни той в предаването " Преди всички ".
 
Идеята е всички последващи уикенди да се събираме и да го търсим, до момента в който го намерим, разгласи братът на изчезналия Емо. По думите му няма нова диря след последното видео, в което Емил се вижда до плантация в покрайнините на града.

Той показа, че родителите им не са добре и са обезверени. Все отново би трябвало да поддържаме вярата, безапелационен е Мартин.
 
Според него Емил не може просто да е решил да изчезне. Нито багаж е имал, нито се е свързал с някого, акцентира той и съобщи изрично, че брат му не би предизвикал такова нещо на околните си. Мартин сподели също, че брат му не е имал прелиминарен спор с някой. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР