25-ят слънчев ден е време на Истината и за защита

...
25-ят слънчев ден е време на Истината и за защита
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: В никакъв случай не слагайте тъмна дреха днес, защото...

25-ят безоблачен ден е време на Истината и за отбрана на децата. Препоръчва се през тези 24 часа да сте непрестанно в прикосновение с водата. Прекарайте повече време в дома, с децата, с животните, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Това е ден за погашение на всевъзможни задължения. Може да помагате на нуждаещите се. Бъдете благи и състрадателни с близките! Денят е подобаващ за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Примирете се с неприятелите си, денят става за изясняване на връзките “, поучава астрологът.

„ Това е ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящо за брачен връзки и обич. Благоприятно е в този ден да се подаряват цветя в саксии. Добре е родителите да прекарат 25-ят безоблачен ден дружно с децата си. Постарайте се да извършите молбите и желанията им! Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги! В този ден човек може да стигне до същинския си Учител “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Не избягвайте любовта – приемайте и отдавайте любов! Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки. Не се сърдете на никого! Не убивайте животни, дори инсекти! Не би трябвало да изричате неистини. Да се късат цветя не е целесъобразно. Денят е неприятен за пътешестване. Не е разрешено да се оскверняват земята и горите посредством храчене, уриниране, секнене, чупене на клони, пострадване на кората и копаене на земята “, предизвестява астрологът.

„ Месото през днешния ден е неразрешено. От разрешените храни са сокове, мляко, мед, каша с масло. Препоръчва се да носите бял, жълт и розов цвят. Да се заобикалят мрачните цветове, сиво, черно и кафяво! Подходящо е за носене розов аметист “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Обърнете внимание единствено на съответните сънища! Те са оракулски. Колкото по-ярък е сънят, толкоз по-рано ще се осъществя. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкоз по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не би трябвало изобщо да спи “, прибавя астрологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР