25-годишният мъж е арестуван по подозрение, че е извършил престъплението.

...
25-годишният мъж е арестуван по подозрение, че е извършил престъплението.
Коментари Харесай

Най-Страшното! Заклаха 15-Годишно Момиче В Парка! Последните Й Думи Пред Бездомници: Умирам, Умирам!

25-годишният мъж е задържан по съмнение, че е направил закононарушението. Той бил разгласен за търсене, откакто е пропуснал полицейска инспекция. По-късно самичък се е явил в полицията.

Заподозреният е бил прочут на полицията. Разследва се дали е бил забъркан в нападението с нож в парка " Казино гардън ". Не е ясно каква е връзката му с жертвата.

Убитата е 15-годишна румънка. След като е била наръгана е била откарана в болница, само че там е умряла от раните си. Все още не е ясно дали тя е имала двойно поданство.

Бездомници от парка разказали, че във съдбовния ден тя отишла при тях с думите: " Умирам, загивам " на немски и по-късно се строполила на земята. Те повикали полицията.

" Това, което се случи през днешния ден във Фирзен, е шокиращо. Потресен съм от обстоятелството, че млада жена е била нападната съдбовно в публичен парк ", съобщи вътрешният министър на Северен Рейн-Вестфалия.

Първоначално от полицията оповестиха, че търсят мъж със " северноафрикански външен тип с лъскава черна коса ".

Новината за закононарушението идва единствено ден, откакто друго зверско ликвидиране на момиче раздруса Германия. В Северен Ирак е бил хванат мъж, изнасилил и умъртвил 14-годишната еврейка Сузана. Тялото ѝ беше намерено заровено в град Висбаден две седмици след нещастието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР