25-годишната лесбийка Диляна от Бургас и 41-годишната й съпруга Вяра

...
25-годишната лесбийка Диляна от Бургас и 41-годишната й съпруга Вяра
Коментари Харесай

Бургаската лесбийка Диляна чака син, избрала му е нестандартно име

25-годишната лесбийка Диляна от Бургас и 41-годишната й брачна половинка Вяра чакат наследник. Момченцето би трябвало да се появи в края на май и ще носи името Виктор-Мануел.

Младата бургазлийка е бременна в 5-ия месец и носи бебето – композиция от яйцеклетка на Вяра и външен чужд донор. Бебето с две майки е заченато след 3 несполучливи опита, само че упоритостта на Диляна и Вяра не ги отхвърлят от най-мечтаното. Това описаха самите те в предаването " Ничия земя ".

" За донора знаем единствено отличителни белези- висок, с тъмна коса и тъмни очи, спортува, не пуши и не пие. Виждали сме му единствено фотография като дребен ", споделят двете дами.

Припомняме, че влюбената двойка подписа брак през месец май, а гей вричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и духовник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм. Двойката пусна фотоси от специфичния ден в обществените мрежи, на които ясно личат щастието и любовта посред им.

Преди време девойките изрично обявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги тормозят ни минимум. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти посредством инвитро процедури, само че безрезултатно. Семейството е изрично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат независимост единствено да избере пътя си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР