25-годишен мъж нападна лекар в столичната болница Света Анна.Нападението е

...
25-годишен мъж нападна лекар в столичната болница Света Анна.Нападението е
Коментари Харесай

25-годишен нападна с юмруци лекар в болница в София

25-годишен мъж атакува доктор в столичната болница " Света Анна ".

Нападението е станало към 22.30 часа на 18 април в Спешното приемно поделение. Агресивният мъж е нанесъл удар с пестник в региона на лявото слепоочие на доктор - ординатор в УМБАЛ " Св. Анна ". След като отправил нецензурни реплики против лекарите, както и обидите: " Нещастници! Малоумници! ", мъжът хванал доктора за ръкава на престилката, издърпал го мощно и я скъсал, след което го блъснал по главата.

Нападателят е престъпно проявен и осъждан. Той е арестуван за 72 часа, а ден по-късно му е повдигнато обвиняване за действието.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя и заради обстоятелството, че той е мнгократно осъждан за обир и разпространяване на опиати, а също и заради събитието, че действието е осъществено по отношение на доктор, в изискванията на изключително състояние и пандемия, обвързвана със смъртни случаи, дежурен прокурор при Софийската районна прокуратура е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде импортирано искане за непрекъснат арест. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР