25-годишен беленчанин дрифти пред очите на свои съграждани и им

...
25-годишен беленчанин дрифти пред очите на свои съграждани и им
Коментари Харесай

25-годишен дрифти в малките часове и обижда граждани в Белене

25-годишен беленчанин дрифти пред очите на свои съграждани и им отправял обидни думи. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа по ЗМВР.

На 22 юли в 00:50 часа в полицията в крайдунавския град е получен сигнал, че „ Ауди А4 " подвига пушилка на улица „ Персин " до посетителския център на парк „ Персина ".

Водачът му - 25-годишен, управлявал демонстративно автомобила на публично място като предумишлено форсирал мотора, въртял гуми на място преди тръгване и правил внезапни маневри, довеждайки до загуба на сцеплението на предните гуми. Той отправял и обидни думи по адрес на трима поданици на град Белене.

След незабавната интервенция на чиновниците на реда, колата е спряна, а инспекция открила, че зад кормилото е 25-годишен локален гражданин. По случая е известен дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен.

Извършен е разпит на свидетел-очевидец. За хулиганската демонстрация на пътя е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 325, ал.3 пр.1, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс. Това осведомят от Пресцентър на Министерство на вътрешните работи Плевен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР