24-годишният Пукапонг Читар от Банкок, Тайланд, уби бившата си приятелка

...
24-годишният Пукапонг Читар от Банкок, Тайланд, уби бившата си приятелка
Коментари Харесай

Ужасяващ момент! Отхвърлен мъж застреля любимата си, а след това....

24-годишният Пукапонг Читар от Банкок, Тайланд, умъртви някогашната си другарка Натхария Япрадит тъкмо до студентското й общежитие. След това килърът лежащ до тялото на момичето, прегърнал я и се опитал да се самоубие, само че не съумял, оповестява " Мирър ".

Както споделя свидетелката на трагичния случай, мъжът се опитал да накара Натхария да поговори с него, само че тя отказала, след което той я прострелял в гърдите. След това Пукапонг лежащ до убитата и изискал до отнеме и своя живот благодарение на револвера си.



След несполучливия опит за самоубийство мъжът останал да лежи до тялото на своята някогашна възлюблена до идването на лекари и служители на реда. Момичето било оповестено за мъртво на мястото на произшествието, а килърът незабавно бил приет в болница. Сега той е в клиниката под защитата на служителите на реда.



Приятелка на убитото момиче разказала на полицията, че Натхария неотдавна се разделила с Пуккапонг след петгодишна връзка.

" Те се познаваха от към пет години, само че неотдавна започнаха да се карат и Натхария се раздели с него. Тя искаше да приключи връзките им "

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР