24-годишният Мартин Йодегаард е жизненоважен играч за отбора на Микел

...
24-годишният Мартин Йодегаард е жизненоважен играч за отбора на Микел
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал: Йодегаард може да спечели Златната топка

24-годишният Мартин Йодегаард е жизненоважен състезател за тима на Микел Артета, защото Арсенал доминира във Висшата лига този сезон. Норвежкият национал е топ голмайстора на отбора в дивизията с осем гола и записа пет асистенции. Бившият " несломим " на Арсенал и воин на Камерун Лорън има вяра, че полузащитникът може да продължи да се бори за Златната топка и счита, че скоро ще коства към 200 милиона паунда.

" Йодегаард не беше на ниска цена състезател, само че беше страховит и има още какво да покаже. Ако продължи да се усъвършенства, може да бъде състезател за 100 или 200 милиона паунда. Виждам, че той се бори за най-хубавите самостоятелни награди като Златната топка, представянето на тима му оказва помощ да пораства. Вбъдеще, в случай че Арсенал завоюва Висшата лига, ще се показа добре в Шампионската лига през идващия сезон, имам вяра, че Йодегаард ще бъде измежду най-хубавите в света ", показа легендата на Арсенал.

Йодегаард, който се причисли към Арсенал от Реал Мадрид през 2021 година, оказа помощ на тима на Микел Артета да построи преднина от пет точки на върха на Висшата лига този сезон. Междувременно те също се борят за спечелването на ФА Къп и Лига Европа този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР