24-годишният играч от NFL KJ Hamler се оттегля от Бронкос със сърдечен проблем, но казва, че възнамерява да се върне

...
Широкият приемник на Denver Broncos KJ Hamler се оттегля от
Коментари Харесай

Широкият приемник на Denver Broncos KJ Hamler се оттегля от NFL за лечение, след като му беше диагностициран сърдечен проблем, обяви 24-годишният играч в понеделник в Instagram.

„След като почувствах болки в гърдите, докато тренирах в почивката преди началото на лагера (миналия вторник), проверих всичко и ми беше диагностицирано леко сърдечно дразнене, наречено перикардит“, пише Хамлер. „Имам страхотен план за лечение с лекарства и си вземам кратка почивка, за да се погрижа за всичко това, за да мога да се върна да правя това, което обичам.“

Перикардитът е възпаление в слоевете тъкан, покриващи сърцето. Често се причинява от респираторни инфекции или състояния като лупус или ревматоиден артрит. Обикновено е леко, отшумява за дни или седмици с почивка или лекарства без рецепта. По-тежките случаи може да се нуждаят от операция.

 Видео на Дамар Хамлин с подложки на тренировката по Билс в понеделник. class= Видео на Дамар Хамлин с подложки на тренировката по Билс в понеделник. От Бъфало Билс

„Ще се върна на терена – по-добър и по-силен от всякога – възможно най-скоро този сезон! Чувствам се страхотно физически и това е много разочароващо за мен“, каза Хамлер. „Ще преодолея това, както всичко останало в това пътуване! Ще продължа да се издигам. Завинаги стоя на работа. Това не е сбогом, това не е довиждане, това е да се видим скоро, когато си взема почивка за мое здраве.

Денвър в понеделник се отказа от Хамлер заради нефутболно заболяване – списък за играчи, които са претърпели наранявания или заболявания, които не са свързани с футболни дейности. Играчите, които започват сезона в списъка, могат да бъдат активирани след четвъртия мач от редовния сезон, според NFL.com.

Избраният във втория кръг на драфта за 2020 г. от Пен Стейт е играл само в 23 мача за три сезона, тъй като се е борил с няколко контузии. През 2021 г. Хамлер претърпя контузия на ACL в края на сезона, докато се опитваше да успее в септемврийския мач срещу Ню Йорк Джетс, според уебсайта на отбора. Той се бори с контузия на подколянното сухожилие през 2022 г.

Хамлер има 42 приема, 620 получаващи ярда и три тъчдауна в кариерата си.

CNN се свърза с Broncos и NFL за коментар.

Катрин Дилинджър от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР