24-годишния шофьор Начо Пантелеев, който със спортния си Мерцедес изхвърли

...
24-годишния шофьор Начо Пантелеев, който със спортния си Мерцедес изхвърли
Коментари Харесай

Скандал! Пускат на свобода виновника за смъртта на Ферарио Спасов

24-годишния водач Начо Пантелеев, който със спортния си " Мерцедес " изхвърли от пътя колата на треньора, е с мярка „ подписка “

Шофьорът, предизвикал злополуката с Ферарио Спасов, е бил арестуван за 24 часа от Министерство на вътрешните работи, само че ще бъде пуснат на независимост с най-леката мярка – " подписка ", оповестява Нова телевизия. 

От Пътна полиция изнесоха разяснения за случая. Задържаният Начо Пантелеев е на 24 години. Той е фен на високите скорости. Направеният тест за приложимост на алкохол и опиати е негативен.

Спасов е пътувал от Велико Търново към Ловеч. Около 5 часа следобяд млад водач застига и удря колата му откъм гърба, на влажен сектор. Треньорът се е прибирал към Ловеч от Горна Оряховица, след мач от Трета дивизия на неговия „ Дунав ” Лом и локалния „ Локомотив ”. Домакините на последния мач на Ферарио Спасов са в потрес.
 
„ Бях вкъщи със фамилията и като разбрахме рухнах. С господин Спасов си говорихме много дълго преди и след мача. Съкрушен съм. Съболезнования към всички негови близки и другари ”, сподели Лъчезар Русев, треньор на ОФК „ Локомотив “ (ГО).

Автомобилът, който е управлявал Ферарио Спасов, безусловно е бил изхвърлен в канавката от удара.

„ Причинилият злополуката е застигнал предно движещият се автомобил и се блъска в него. Скоростта е била мощна и огромна и колкото по-бързо се движи автомобил – толкоз по-големи са следствията. ”, сподели Мария Ботева, основен контрольор в отдел " Пътна полиция " при Министерство на вътрешните работи

Футболният експерт почива на място. В бялата кола с пловдивска регистрация леко са ранени младият водач и пътувалата с него жена.

В Интернет е разгласил клипове, на които кара с над 260 км/ч., неотдавна е сниман да отнася махленски дирек в Лясковец.

„ Окръжна прокуратура - Велико Търново управлява това следствие. Очаква се да бъде повдигнато обвиняване на младия лидер ”, сподели Ботева. За футболната общност загубата на 61-годишния футболен активист е голяма.

„ Това е човек, който постоянно е бил образец за нас – треньорите. Голям експерт, първенец. Това е човек, който си отиде прекомерно рано ”, сподели Лъчезар Русев.

Ферарио Спасов е един от най-обичаните и уважаваните треньори в Монтанско. Няколко пъти е бил отпред на тима в Монтана. Под негово управление отборът печели шампионата във втория ешелон и промоция в " А " група.

Обвинението на този стадий е за загубен надзор над управлявания автомобил при мокра настилка, оповестява БЛИЦ. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР