24 годишната Хоуп Стрингър имала силно главоболие, за което мислела,

...
24 годишната Хоуп Стрингър имала силно главоболие, за което мислела,
Коментари Харесай

Хоуп мислела, че е обикновен махмурлук, а след това научила ужасната истина

24 годишната Хоуп Стрингър имала мощно главоболие, за което мислела, че е от махмурлук. Тя излязла една вечер с другари, а следствията ги усетила незабавно на идната заран.

Въпреки това, откакто главоболието й траяло повече от една седмица, имала световъртеж, чувствала са преуморена. Разбира се, не мислела, че е нещо съществено, а от умората на работа.

И това е забавно: Д-р Николас Силвър: Алкохолът предизвика пристъпи на мощно главоболие

Когато посетила най-после доктор, диагнозата й била хронична мигрена и й били преписани болкоуспокояващи. След като признаците не престават, тя още веднъж отишла на доктор, където получила същия отговор.

Хоуп имала и частно здравно обезпечаване, посредством своята работа, тъй че потърсила и второ мнение и скенер.

" Достатъчно добре познавам себе си, с цел да знам, че нещо не е наред ", споделила Хоуп.

За страдание скенера посочил съществуване на израстък на врата, който бил толкоз бездънен, заради което не чакали биопсия, а незабавно създали интервенция.

Хоуп отсъствало от работа няколко месеца и тъкмо когато всички мислеха, че нещата се усъвършенстват, открит и още един израстък. Заради него се постанова да ги премахнете мощен кабели, тъй че в този момент мъчно приказва, само че казано е, че това ще се поправя с тренировки.

" Много съм положителна към бъдещето ми и не мога да дочакам да стартира още веднъж да пребивавам живота си. Този опит несъмнено ме промени като персона към по-добро, в този момент съм в действителност признателна за всеки ден. Искам хората да бъдат осведомени за признаците и признаците и да създадат нещо по този въпрос по-скоро. Ако не ходех настойчиво при доктор, изходът през днешния ден щеше да е различен несъмнено ", споделя Хоул.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР