24-годишна учителка от Сидни, Австралия се изправи пред съда, след

...
24-годишна учителка от Сидни, Австралия се изправи пред съда, след
Коментари Харесай

Млада даскалица наказа 14-г. невъзпитан ученик със секс

24-годишна учителка от Сидни, Австралия се изправи пред съда, откакто стана ясно, че е правила секс с 14-годишен възпитаник, написа The Sydney Morning Herald.
Пред магистратите Моника Елизабет Янг е признала, че е имала няколко полови контакта с младежа през юни и юли предходната година.
По думите й, по време на отдалеченото образование, въведено поради пандемията от ковид, ученикът се е държал предизвикателно, а мненията, които правел по неин адрес, били неуместни. Учителката твърди, че е блокирала момчето в Гугъл Classroom, само че той почнал да й праща персонални известия с неприличен темперамент в обществената мрежа.
Янг се ядосала и почнала да дава отговор смело на ученика, намеквайки, че „ не му стига смелост” да прави секс с нея.
През лятото на предходната година, когато ограниченията около ковид в страната били поразхлабени, тя се срещнала с младежа. Учителката признава, че е правила секс с него „ два-три пъти отвън учебно заведение и един-два пъти по време на занятия”.
И удостоверява, че всякога точно тя е била основател.
По време на правосъдното съвещание тя се разплакала и признала, че „ надълбоко съжалява за това, което е направила” и е „ не е желала да предизвиква болежка на детето”. Прокурорът обаче декларирал, че учителката прелестно е знаела какво прави и е дразнела момчето със известията си.
В момента Янг е на независимост под парична гаранция. Очаква се присъдата й да стане ясна на 8 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР