24-часова полицейска акция срещу битовата престъпност започна на територията на

...
24-часова полицейска акция срещу битовата престъпност започна на територията на
Коментари Харесай

При акцията в Кърджали: Задържаха и баба, укривала внучетата от майка им


24-часова полицейска акция против битовата престъпност стартира на територията на Кърджали и Пазарджик.

Проверяват се и лица, за които има данни, че са свързани с изборната търговия. Общо 9 лица са арестувани на териториите на двете области.

Четирима са арестуваните в Кърджали, никой от тях обаче не е обвързван с пазаруването и продаването на гласове. Открити са четири нелегално притежавани ловни пушки, както и 360 патрона. Предотвратена е и машинация за пазаруване на артикули онлайн. Това се е случило в миг, в който клиент е трябвало да заплати стока, която не съществува в куриерска компания.

Сред арестуваните беше и баба, която укривала внучетата от майка им. Тя обаче към този момент е освободена, а децата са върнати на майката.

Полицейски патрули завардиха изходите на Кърджали. В акцията се включиха над 100 униформени, дружно с полицейско куче, подготвено да открива опиати. А в ромската махала влезе жандармерия. При инспекцията на пътя бяха арестувани няколко водачи, единият от които опита да избяга, само че след гонка бе арестуван.

Той не се е подчинил на ясно подаден сигнал, последван е от полицейски автомобил и в следствие на построен контролно-пропускателен пункт в кв. „ Възрожденци “ е бил открит.

А в Пазарджик полицията влезе в ромския квартал „ Изток “. Някои признават, че в квартала към този момент се върти изборна търговия.

В хранителен магазин униформени търсят тетрадка за вересии, само че се оказва, че има единствено две бележки. До ранния следобяд при профилираната полицейска акция в Пазарджишко са арестувани 5 лица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР