24 часа >37-годишният мъж ще изтърпи наказание 1 година лишаване от

...
24 часа
>37-годишният мъж ще изтърпи наказание 1 година лишаване от
Коментари Харесай

След споразумение с прокуратурата Николай Чирпанския влиза за година зад решетките

24 часа >
37-годишният мъж ще изтърпи наказване 1 година отнемане от независимост при непоколебим режим, откакто се признал за отговорен и сключил съглашение с прокуратурата, което е било утвърдено от състав на Специализирания углавен съд. Определението на съда, с което е било утвърдено съглашението, е влезнало в действие.

Спасов е наказан за присъединяване си в 7-членна проведена незаконна група, ръководена от Радослав К. Групата била структурирано трайно съдружие за осъществяване на закононарушения по член 115, 129, 128, 143 и 131 от Наказателен кодекс в страната. Спасов взел участие в нея от януари 2004 до 21 януари 2015 година, което е закононарушение по член 321, алинея 3, по отношение на алинея 2 от Наказателен кодекс. 

Предстои да бъде изпълнена и друга влезнала в действие присъда по отношение на Спасов, по която той е получил наказване 1 година и 2 месеца затвор, откакто също се признал за отговорен и сключил съглашение със Специализираната прокуратура, което също е било утвърдено от Специализирания углавен съд. Обвинението по това дело против него е било като началник на проведена незаконна група от 3 лица за придобиване, държане и разпространяване на високорискови наркотични субстанции - марихуана, хероин и кокаин.

37-годишният мъж е осъждан неведнъж.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР