23-годишният Джо въобще не е знаел къде се намира, когато

...
23-годишният Джо въобще не е знаел къде се намира, когато
Коментари Харесай

Младеж се напи и поиска официално Гренландия от Дания

23-годишният Джо изобщо не е знаел къде се намира, когато се е напил в бар. Младежът решил, че Гренландия би трябвало да стане негова благосъстоятелност, по тази причина изпратил съответното писмо до външното министерство на Дания.

Забравяйки за случая, на идната заран той получил формален отговор от служителите. Джо жадувал за власт, само че, както самичък той признава, диапазонът на неговите мисли в пияно положение не е задоволително необятен. Поредния разгулен петък той още веднъж прекарал в бар, размишлявайки, коя територия той да покори, написа Блиц.

Младежът си избрал Гренландия - самостоятелна територия, подчинена на Дания. Защо? Той самият не знае, само че цяла вечер го безпокоил въпросът, дали датчаните употребяват пълноценно своята морска територия. За злощастие, той почнал да проучва и достигнал до извода, че държавното управление на Дания нерационално употребява тази територия.

"Поразмърдах мозъка си и взех решение, че този великански остров не носи задоволително приходи на Дания. Тогава измислих, че би било учтиво, не, дори обилно от моя страна да поема ръководството му. Имам поради, да им махна този товар от раменете ", изяснява Джо.

Идеята толкоз се закоренила в съзнанието на Джо, че той написал писмо до министерството на външните работи на Дания с молбата тази област да бъде предадена на него. В писмото пишело:

"Добър ден на всички! Казвам се Джо, на 23 години съм. Мой другар и аз си търсим страна. Няма да ви лишавам доста време и ще ви направя услуга, с цел да не ви тормозя. Моят другар и аз желаеме да станем шефове на Гренландия ". В подмяна Джо предложил подпис на популярен артист, сбирка от лимитирани буркани и брой на списание Rolling Stone, само че САМО СЛЕД КАТО Гражданско отделение ПРОЧЕТЕ. Договорихме ли се Дания? ", завършва параграфа Джо.

"Предварително ви благодаря за 836 109 квадратни благи земя. Ние в действителност оценяваме това ", написа още младежът. На идната заран Джо изобщо не помнил нищо за случая и през целия ден се занимавал със своите си задания. Вечерта обаче си ревизирал пощата и разкрил писмо от външното министерство на Дания.

Там той прочел: "Харесва ни, че имате огромни фантазии... Но, за жалост, не можем да ви дадем Гренландия. Благодарим ви за предлагането ".

В края на писмото външното министерство на Дания предлага на Джо работа - да преподава британски език на възпитаници. Оттогава Джо с усмивка си спомня за случая. Той е разпечатал и двете писма и ги е окачи в рамки на стената си в гостната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР