23-годишната Зари Маструцо е на крачка от участие във финала

...
23-годишната Зари Маструцо е на крачка от участие във финала
Коментари Харесай

Българка в битка за „Мис Италия“

23-годишната Зари Маструцо е на крачка от присъединяване във финала на влиятелния конкурс „ Мис Италия “.


Красавицата с български корени е минала няколко районни стадия и сега е на полуфинал, който, в случай че прескочи, ще й даде право да се яви на церемонията по установяване на новата Мис Италия. 


Дом 


Зари споделя, че е била родена прибързано с имената Захаринка Борисова, а майка й е била едвам на 16. Изоставена в болничното заведение, била открита от здравната сестра там. След което била изпратена в дом за деца, лишени от наставнически грижи, в Белоградчик. Момичето споделя, че първоначално е била подигравана поради външния си тип и по-тъмния цвят на кожата си. Днес Зари е представителка на регион Калабрия и полуфиналистка в тазгодишното издание на „ Мис Италия ”.

Престиж 


Според госпожа Меги Савова, уредник на едни от най-популярните състезания у нас, хубавицата има огромни шансове освен да стигне до финала, само че и да грабне някое от призовите места, а за какво не и огромната корона. „ Ако това се случи и Зари доближи до финала, то ще е следващото доказателство, че българките сме едни от най-красивите дами на света “, съобщи пред „ Телеграф “ Савова. Тя описа, че е била специфичен посетител на „ Мис Италия “ няколко години подред и даже достигането до полуфинала там се счита за страховит триумф. 
Първото издание на „ Мис Италия “ е през 1939 година Надпреварата стартира като конкурс за най-хубава усмивка за реклама на паста за зъби.  Професионалният път на самата София Лорен също стартира там, като даже не печели състезанието.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР