23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа бе призната за най-красиво момиче

...
23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа бе призната за най-красиво момиче
Коментари Харесай

Това ли е гаджето на най-красивата жена в света?

23-годишната Шейнис Паласиос от Никарагуа бе приета за най-красиво момиче в международен мащаб на състоялия се неотдавна край на състезанието „ Мис Вселена “.

 

Тя старателно пази в загадка персоналния си живот и заради тази причина дребна част от биографията й е известна за необятната общност.

Пухкавият й другар Хани Хавиер Фалкън бе индивидът, който застана покрай нея на финала на надпреварата и я поздрави пръв за успеха. В една от изявленията си в обществените мрежи, той даже я назова „ душата ми “ и „ най-забележителната жена на планетата “. Понякога той написа за Шейнис като за другата му половинка, което дава още повече мотиви за злословия.

 

Оказва се, че двамата се познават от много дълго време и са учили в един университет. Запознати издават, че сред миската и дебеланкото няма интимни връзки, а те просто са най-хубави другари. В обществените медии пък означават, че отдалеко си проличава, че пухкавелкото е гей и не е допустимо някой въобще да си намерения, че би могъл да е гадже на най-красивата жена в международен мащаб.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР