23-годишен мъж прекара денонощието в ареста, докато пред Трето РУ

...
23-годишен мъж прекара денонощието в ареста, докато пред Трето РУ
Коментари Харесай

Защо МВР още мълчи за смъртта на таксиджията в София? Плаши се от „жълт” бунт или обвинения в расизъм

23-годишен мъж прекара денонощието в ареста, до момента в който пред Трето районно управление (на МВР) в София го чакаха близки и сътрудници на починалия, с цел да го линчуват

Министерство на вътрешните работи цяло денонощие мълчи за нещастието в София при която издъхна 34-годишен таксиметров водач.

Както Флагман.бг нощес писа (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ), столицата завря, а десетки водачи на жълти коли и близки на починалия обсадиха Трето районно управление (на МВР) в София, където нощува 23-годишен мъж, обвинен, че е провокирал убийството.

До този миг публична информация няма . За случая в ж.к. „ Разсадника ” се знае единствено, че таксиджията е навлязъл в насрещното, лишил е преимущество на младо и неопитно момиче и е провокирал лека злополука, след което се е скарал с приятеля й.

Според една от версиите, починалият се обадил по радиостанцията и извикал сътрудниците си за подкрепление, които пристигнали за минут и. Настъпила сериозна блъсканица и потърпевшият внезапно паднал на земята и умрял – евентуално от инфарк т.

Според друга от версиите обаче става въпрос за ликвидиране. 23-годишният столичанин, който е арестуван, е извадил нож и е намушкал таксиметровия водач.

Няма удостоверение за нито една от тезите, поради което Министерство на вътрешните работи залага същинска бомба.

Оказва се, че умрелият е от ромски генезис, а брат му към този момент упреква медиците и служителите на реда, че ги дискриминирали .  „ Той се свлече на земята, никой не искаше да му помогне. Казваха: „ Оставете го този ром ”, твърди братът на починалият.

Междувременно, 23-годишният мъж, който е арестуван поради случая, прекара нощта в ареста. Д нес би трябвало да стане ясно дали ще остане зад решетките до 72 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР