21-вото издание на Панорама на средното образование беше открито вчера

...
21-вото издание на Панорама на средното образование беше открито вчера
Коментари Харесай

Панорама на средното образование отново ще помага на учениците в избора им за кандидатстване 

21-вото издание на Панорама на междинното обучение беше намерено през вчерашния ден в Русе. То се провежда от РУО – Русе и бе публично намерено от началника на РУО доктор Росица Георгиева, заместник-кмета на Община Русе Димитър Недев и регионалния шеф Анатоли Станев.

„Средното обучение, получено в Русе, е трамплинът, който ще ви изведе с нужните познания за по-нататъшната ви сполучлива реализация“, обърна се към присъстващите заместител – кметът.

Той пожела триумф и вярна професионална ориентировка на всички, на които занапред следва кандидатстване.

На алеята пред хотел „ Дунав “ се показват 18 професионални и профилирани гимназии и междинни учебни заведения за да улеснят учениците при избора им къде да продължат образованието си след VII клас. На щандовете си просветителните институции показват информация за образователните си стратегии, специалности, условия и материална база.

Традиционната Панорама на образованието предлага щандове, обособени в шатри, с опция за по-мащабно представяне на учебно-образователния развой, извънкласните действия и цялостния образ на учебните заведения. Щандовете на русенските образователни заведения чакат бъдещите ученици и техните родители, с цел да ги срещнат с вероятностите за образование с разнообразни профили, насоки, личностно създаване и кариерно развиване.

Професионалните гимназии ще дават среща на възпитаници и родители с бъдещи работодатели, които са институционално ангажирани с дуалното обучение или обичайно поддържат връзка с образователните заведения, подготвящи фрагменти за съответна сфера.

С къс приветствен концерт съставите към Общинския юношески дом и възпитаници от няколко учебни заведения демонстрираха своите умения, добити като неофициално обучение и подпомагащи просветителната система, разширявайки нейния набор, а и развивайки гениите на деца и младежи паралелно с формалното обучение.

Панорамата на междинното и професионалното обучение в Русе ще продължи до 6 юни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР