21-годишният убиец на 8 души в сръбската община Младеновац Урош

...
21-годишният убиец на 8 души в сръбската община Младеновац Урош
Коментари Харесай

Арестуваха убиеца от Сърбия, причинил смъртта на 8 души

21-годишният палач на 8 души в сръбската община Младеновац Урош Б. е задържан, заяви РТС. Той е хванат близо до Крагуевац.

Милан Прокич, един от жителите на село Дубона, сподели пред РТС, че е чул изстрели при залавянето му.

Вестник " Курир " твърди, че Урош Б. е разгласил своя фотография в Инстаграм по време на преследването.

БГНЕС напомня, че Над 600 чиновници на Министерството на вътрешните работи, както и антитерористичен отряд, участваха в издирването на обвинения за стрелбата в община Младеновац край Белград.

По данни на националната телевизия тази нощ са били убити 8 души, а 13 са били ранени. За убийството е обвинен 21-годишният Урош Б., който е стрелял с автоматизирано оръжие от автомобил в придвижване. Смята се, че младият мъж е влезнал в спор с служител на реда на неговата възраст в двора на локално учебно заведение. След това обвиненият е взел огнестрелно оръжие от вкъщи си и е прострелял " нарушителя " и сестра му. Беглецът е траял да стреля в прилежащото село Шепшин.

Селата Дубона и Шепшин се намират в община Младеновац, която е част от столичния регион.

Както РТС е научила, бащата на обвинения за нападението е боен.

Министерството на здравеопазването се обърна към жителите с апел за кръводаряване за ранените при стрелбата, станала нощес в Младеновац.

Както РТС е научила, бащата на обвинения за нападението е боен. Според локалните той е прочут като проблематичен. По неофициални данни, в колата до него е имало още двама мъже.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР