21-годишният Арун Хаджиев от гърменското с. Горно Дряново се удави

...
21-годишният Арун Хаджиев от гърменското с. Горно Дряново се удави
Коментари Харесай

Гърменското село Г. Дряново в траур! 21-годишният А. Хаджиев се удави в Бяло море 7 месеца, след като баща му издъхна в Германия

21-годишният Арун Хаджиев от гърменското с. Горно Дряново се удави на един от най-посещаваните плажове в гръцкия курорт Неа Парамос, желан от български туристи. Арун дружно с другари отпътувал за Гърция в събота, по време на празника Курбан Байрам, в който обичайно хората от райна честват и почиват. Трябвало е да останат в Неа Парамос за събота и неделя. Следобед Арун влезнал в морето и плувал надалеч до шамандрурите, макар, че в този ден морето е било бурно.

Свидетели описват, че посещават този плаж, поради спокойното море, само че тъкмо в този ден е имало страшни талази. Попадайки в някакво течение Арун стартира да се дави. Викал е за помощ, само че никой не е посмял да доближи до мястото. Удавил се безусловно за минути. Морето изхвърло тялото му покрай брега и Арун е изваден, реанимиран, само че безрезултатно. Новината за гибелта му потресе неговите съселяни.

Според източници на Struma. com нещастието в фамилията е страшна. Само преди към 7 месеца в Германия умрял татко му, майка му платила извоюваните от гурбет пари, за превозване на тялото му до България. Сега би трябвало да заплати още веднъж скъпия превоз за детето си.

Баща и наследник срещнаха гибелта отвън рамките на страната ни, каква тежка, орис, разясняват хората в Д. Дряново, които чакат тялото на слънчевия Арун да бъде докарано и заровено. От правосъдна медицина са дали обещание на следващия ден да освободят тялото му и то да бъде превозено в България. Приятелите, с които Арун е бил на плажа се прибрали от Гърция и са в потрес.

П. Попов


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР