21-годишната Валерия Васкевич и 27-годишният Георги Цветков са новите „Мис

...
21-годишната Валерия Васкевич и 27-годишният Георги Цветков са новите „Мис
Коментари Харесай

Ето ги новите „Мис и Мистър Берковица“

21-годишната Валерия Васкевич и 27-годишният Георги Цветков са новите „ Мис и Мистър Берковица “, заяви уредникът на състезанието и шеф на фешън организация XMG Иво Йосифов, оповестява "Булнюз ".

В клуб Night Life се организира за следващ път състезанието за хубост, който е част от веригата „ Мис и Мистър България “.

5 хубавици и 5-ма левенти се бориха за короната, която ще им даде право да вземат участие в заключителния „ Мис и Мистър Северозападна България “, който може да ги изпрати на национално равнище.



В журито бяха поканени да правят оценка Габриела Цветомирова, Топ модел на XMG и „ Мис Берковица 2015 “ и „ Miss World University Bulgaria 2018 “. Цветомирова ни показа на международният конкурс „ Mis World University 2018 “ в Корея. Вторият член бе шефът на club Night Life Гергана Валериева, а компания им правеше предприемачът Димитър Атанасов.

На второто място останаха 20-годишната Денислава Емилова и 18-годишния Иван Филев. В призовата тройка влязоха и 18-годишните Калина Върбева и Алекс Антов.

Тази вечер от 22 часа в клуб „ Централ “ фешън организация XMG провежда „ Мис и Мистър Монтана “. Входът е свободен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР