21-годишната щерка на Васил Василев-Зуека и бившата му половинка –

...
21-годишната щерка на Васил Василев-Зуека и бившата му половинка –
Коментари Харесай

Зуека изпрати щерката в Лондон

21-годишната дъщеря на Васил Василев-Зуека и някогашната му половинка – режисьорката Нина Димитрова, не разчита единствено на парите на известните си родители, разбра HotArena.

От една година Девина е студентка учи британска литература и драма в университета „ Куин Мери ”.

Престижното образователно заведение може да се похвали с история от 1785 година, няколко Нобелови лауреати като ученици и много съществени такси. Колежът е измежду петте най-елитни английски университета. Зуека плащал таксата за образование, която тази година скочила до 42 000 паунда за претендент бакалаврите от Европейски Съюз. Тъй като Девина била в заварено състояние, нейната такса оставала без смяна, двойно-по-ниска.

За да проработи някой лев в допълнение, щерката на Зуека си намерила работа като сервитьорка в Лондон. В свободното си време Девина обикаляла музеите и театрите из Европа. Миналата година пътува из Испания със своя съквартирантка, само че тази ще би трябвало да се задоволи с българските забележителности. В момента наследничката на артиста отмаря на българското Черноморие и възнамерява връщане в Лондон през есента, в случай че тогава университетът й отвори порти и образованието не е отдалечено, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР