21-годишната Дрю Прест от град Рино в американския щат Невада

...
21-годишната Дрю Прест от град Рино в американския щат Невада
Коментари Харесай

Тя бе подигравана през цялото си детство за ниския си ръст, но след това успя да натрие носовете на всички

21-годишната Дрю Прест от град Рино в американския щат Невада е родена с Reno, Nevada, е родена с ахондроплазия (генетично заболяване обвързвано с нарушаване в растежа на костната тъкан и се характеризира с непропорционална форма на тялото). До 15-годишна възраст тя постоянно чувала обидите и подигравките по собствен адрес поради ниския си растеж, само че това не й попречило да замине и да реализира фантазията си. В родния й град й било мъчно да открие освен другари, които биха я възприели, такава, каквато е, само че и облекла, които ще подхождат на 102-сантиметровия й растеж. Преди няколко години тя решила да се реалокира в Лос Анджелис, където почнала да учи фешън маркетинг и паралелно с това станала модел.



" Аз съм първата в нашето семейство, родена с проблем на растежа, само че моите родственици постоянно са ме подкрепяли. За жал, измежду съучениците ми се усещах като отхвърлена.... Реших да се преместя в огромен град и да мога да се любувам на живота ", декларира Дрю.



Както девойката признава пред The Sun, заниманията на модел са повишили самочувствието й и са я създали по-силна - тя обича да театралничи пред камерата и по време на фотосите се усеща спокойна. Също по този начин, съгласно нея, както високите девойки, по този начин и ниските могат да бъдат секси.



" Искам да има място за всички девойки на подиума. И няма значение какъв е растежът им и дали за напредването си употребяват патерици или инвалидна количка.... Те са почтени да получат внимание. Искам хората да се усещат толкоз свободни в живота, колкото мен ", приключва Дрю.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР