21-годишен шофьор на Porsche e с пореден акт заради създаване

...
21-годишен шофьор на Porsche e с пореден акт заради създаване
Коментари Харесай

Нова полицейска гонка заради 21-годишен дрифтър с Porsche

21-годишен водач на Porsche e с следващ акт поради основаване на заплаха по главен бул. в София, откакто единствено преди две седмици беше санкциониран за дрифт по жълтите павета.

Министерство на вътрешните работи обаче няма по какъв начин да отнеме автомобила му поради систематичните нарушавания - каквато мярка неотдавна съществува за водачи, хванати да карат след приложимост на алкохол или опиати.

Георги Фиков е прочут на полицията и поради тежката злополука, която провокира през лятото на 2022 година сред Ахтопол и Царево, когато се блъсна с в паркирала кола с превишена скорост и смаза двата автомобила.

На 23 август той е карал с висока скорост и е правил дрифтове по бул. " Черни връх " в София. Полицейски патрул го е подгонил и го е спрял на кръстовището на " Граф Игнатиев " и " Раковски " в центъра на града.

Фиков отхвърля да е нарушавал правилника, само че това не е първият случай на рискови демонстрации от негова страна.

Вместо да бъде осъден съответно - 20-годишният водач се оказа основен воин на репортажи по националните медии, в които изяснява, че към този момент си бил понесъл наказването и че не е карал под въздействие на алкохол и опиати.

Няколко дни по-рано полицията стартира инспекции точно поради клип, в който се вижда по какъв начин автомобилът на Фиков прави дрифтове на жълтите павета край Президентството. Тогава той още веднъж се оправдаваше с това, че изпуснал колата от надзор.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР