21-годишен мъж, извършил опит за грабеж на китайски ресторант, по

...
21-годишен мъж, извършил опит за грабеж на китайски ресторант, по
Коментари Харесай

Задържаха бургазлия, наръгал служител в китайски ресторант

21-годишен мъж, направил опит за обир на китайски ресторант, по време на който нанесъл тежка телесна щета на чиновник на заведението, бе арестуван в Бургас.

Районната прокуратура в Бургас задържа за 48 часа Георги Г. на 21 години, направил опит за обир на пари от заведение за китайска кухня в града. Това оповестиха от прокуратурата за Нова Вест.

Той е упрекнат за това, че на 19.11.2017 година в гр. Бургас от заведение за китайска кухня „ Реверанс “ направил опит да отнеме непознати движими движимости – парична сума в размер на 800 лева (оборота на заведението) – от владението на Ванг Ш. на 39 година от гр. Бургас, с желание незаконно да ги присвои, като използвал за това мощ – нанесъл удар с нож на потърпевшия в региона на таза и му предизвикал прободна рана с размер 10 см., като действието е останало незавършено, заради независещи от дееца аргументи.

Тежкото съзнателно закононарушение е било разкрито вследствие на отличните дейности на чиновниците на полицията в Бургас.
Предстои Районната прокуратура да внесе в съда искане за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР