2023 г. наближава все повече и сега е времето за

...
2023 г. наближава все повече и сега е времето за
Коментари Харесай

Три зодии чакат 2023-а с нетърпение, ето защо

2023 година наближава от ден на ден и в този момент е времето за проекти, свързани с живота ни през новата година - нова работа, последваща стъпка в образованието или скрепване на връзката в брак.

Повечето от нас чакаме с неспокойствие да забележим какво ще се случи през новата година. И до момента в който за едни тя няма да е изключително великодушна, то за други тя ще е повече от великодушна.
-->
Някои зодиакални знаци ще са късметлиите през 2023 година Те ще имат самодоволна усмивка на лицето си и ще се радват на великодушието на Вселената към тях.

Вижте кои са зодиите, които ще изживеят една незабравима 2023-та година съгласно Edna:

Овен

Тази година ще осъществите премеждие, за което постоянно сте мечтали, само че все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши неналичия ще са попълнени и най-сетне ще можете да грабите с цялостни шепи от живота. Ще скочите в незнайното с огромно неспокойствие и ще се придвижите на място, което сте виждали до момента единствено в своите най-красиви сънища. Ще поемете доста опасности, само че и ще изживеете неповторими страсти, с каквито малко хора могат да се похвалят. За вас 2023 година ще е повече от вълшебна!

Дева

Дори и тези от вас, които са изгубили религия в своя шанс, през 2023 година ще се уверят, че чудеса съществуват освен в приказките и филмите, само че и в действителния живот. Точно когато са загърбили всякаква вяра и са потънали в отчаяние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Девите ще прегърнат една своя фантазия и животът им ще се извърши със смисъл.

Козирог

Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата последваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат любов, най-накрая ще открият своята съдбовна половинка. Да, това няма да се случи доста елементарно, само че след доста компликации и изменничества ще открият индивида, който ще ги накара да не помнят за несгодите си. За обвързаните Козирози годината също ще е значима, тъй като ще скрепят връзките си и ще усилят своето семейство с най-малко още един член.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР