2021 г., не започна много добре за примата на фолк

...
2021 г., не започна много добре за примата на фолк
Коментари Харесай

Глория с първа публична изява след COVID-19, ето къде отиде

2021 година, не стартира доста добре за примата на фолк музиката. Още в първите часове на Нова година се оказа, че Глория се е заразила с Covid-19. Вирусът се оказа много твърдоглав и при нея се е наложила хоспитализация във ВМА. Добрата вест обаче бе, че певицата на " Ледена кралица " съумя да се излекува, с упоритата помощ и грижи на " белите ангели ", както Глория назова лекарите в болничното заведение.

Преживяното сигурно е предиздвикало звездата да премисли доста неща в живота си, само че и да оцени всичко, което има, а точно - чудесна кариера, голяма фенска маса и любовта на фамилията си. Първите дни на 2021 година не бяха приятни за изпълнителката, само че всичко се промени бързо.

Дъщеря ѝ Симона Загорова се оказа бременна с първата си рожба. Съвсем скоро Симона Загорова и приятелят ѝ разкриха пола на бебето. Направиха го с клипче в YouTube, като спукаха черен балон, а от него полетяха розови конфети. Така че е ясно - Глория ще става баба на момиченце! Сигурни сме, че изпълнителката е доста щастлива от новината, а дали ще се споделя като баба си, следва да разберем. 

Виж още:

Приятните моменти не престават за Глория, която пък показа фотоси и от едно от първите си пътешествия, откакто се пребори с вируса. От обява в Инстаграм излиза наяве, че тя е посетила едно от обичаните ѝ кътчета - местността Рупите. " Магията и силата на Рупите постоянно ме карат да се връщам тук!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР