2020 година ще е по-плодородна от тази, заради огромното количество

...
2020 година ще е по-плодородна от тази, заради огромното количество
Коментари Харесай

Казахстанската Ванга със страшно предсказание за 2020 година!

2020 година ще е по-плодородна от тази, поради голямото количество превалявания, които ще се изсипят.

Съотношението на сушата и океаните ще се промени. Океаните евентуално ще завладяват нови територии. Това предсказа ясновидката Вера Лион, която е наричана от мнозина в Русия казахстанската Ванга, оповестява predskazanie.ru.

Едно от виденията, които получила за 2020 година, е за лека лодка, която се движи в тъмна вода и се блъска в невидима бариера, а по-късно се люлее от огромните талази и не може да се придвижи напред.

„ В началото на годината събитията в света ще се развиват бързо, само че след известно време се случва нещо (б.а. незнайно какво към този момент и на Вера Лион).

То ще се трансформира в бариера за развиването на Земята и даже може да провокира противоположен ход. Най-вероятно сходно затруднение ще възникне през втората половина на годината.

Казахстанската Ванга предвижда появяването на нов тип оръжие в Русия. Тя го назовава незабележим дрон. Той няма да има аналози в света, твърди ясновидката.

Според нея Русия ще е на прага на боен спор, само че до война евентуално нямало да се стигне. Тя не прецизира обаче от кое място ще пристигна опасността.

През 2020 година е вероятен опит за нападение против Лукашенко. Метежът против президента на Беларус щял да бъде проведен от Съединени американски щати, само че до смяна в ръководството на страната нямало да се стигне.

В Украйна обаче е допустимо да се стигне до обособяване на провинции. Тя предвижда нов референдум за Донбас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР