2020 година е и времето на слабите модели с прозиращи

...
2020 година е и времето на слабите модели с прозиращи
Коментари Харесай

Нова ера за Мегз: Дизайнерката показа женствени форми в Instagram и предизвика вълна от възхищение

2020 година е и времето на слабите модели с прозиращи гръдни кошове и стърчащи тазови кости от дълго време отмина. На респект е същинското, женственото тяло, с красиви извивки и доста естетика. И тук даже не приказваме за плюс сайз моделите, а тела като тези на дамите от клана Кардашиян или пък Дженифър Лопез, Риана и Памела Андерсън. Просто същински жентствени тела. 

Виж още: Мария се преобразява, довери се на доста нашумял треньор

Е, по всичко проличава, че нормализацията ще пристигна и в България е нейната първа " пролетна птичка " е дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. Повод за това умозаключение са последните ѝ фотоси в обществените мрежи, където демонстрира същински хармонично женствено тяло.

Виж още: Звезден дом: Красивата къща на Анелия, където тя обожава да прекарва времето си

Този вид фотоси за непривични са Мегз, която в коментар отбелязва, че до момента се е тормозила да демонстрира тялото си, само че към този момент е твърдо решена да излезе от зоната си на комфорт. 

Виж още: Тайни от кухнята на " Игри на волята "! Ралица Паскалева за шоуто и първи разкрития за участниците

По всяка възможност фотосите са правени някъде из горнотракийската равнина, където Мегз живее. Дизайнерката към този момент е споделила една единствена фотография от басейн и сякаш към този момент морският бряг за нея е мираж. 

Виж още: Двоен празник за сем. Гущерови: Плеймейтката с топли думи за брачна половинка си и ориста си

Наскоро Мегз показа следващата си сбирка от облекла, в която показа настоящи за сезона цветове, материи и кройки, които припознава и за своя метод на обличане все още. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР