2018-та година беше в знака на Скорпиона, което даде изява

...
2018-та година беше в знака на Скорпиона, което даде изява
Коментари Харесай

Астролог с прогноза за България през 2019 година!

„ 2018-та година беше в знака на Скорпиона, което даде изява на низки пристрастености. Страхът стана като етикет на изтеклата година, а страхът в астрологията е противоположният полюс на любовта. 2019-та година е под знака на Юпитер в Стрелец. Това значи, че можем да чакаме да има правдивост, нематериалност, израстване. Тогава, когато тези, които направиха бедите през изтеклата година, ги осъзнаят и поправят, това ще бъде добре ”. Това сподели в предаването „ Плюс Минус ”, астрологът Стилиян Иванов.

По думите му 2019 година ще внесе заблуда, че нещата са се оправили, тъй като през 2020 година идва едно стряскащо от позиция на астрологията събитие – имаме съвпад на Плутон, Сатурн, Юпитер в Козирог и още един съвпад на Юпитер в Уран. Това са феномени, които се случват на няколкостотин години. „ Това значи, че в случай че през 2019 година ние не си извадим поучения, не потърсим отговорност от тези, които са нарушили разпоредбите на играта, то тогава катаклизмът ще докара до разрушение на системата. Ако обаче ние сме се възползвали от това състояние на Юпитер в Стрелец, работили сме за израстване на обществото като цяло, не считаме, че нашето злощастие е по-важно от нещастието на другите, то тогава този прелом няма да бъде толкоз заплашителен. Всеки от нас има друг избор ”, сподели още Иванов.

През актуалната година субективно чувство за лекост и благополучие ще има за представителите на Скорпион, Стрелец, Водолей, Телец и Лъв. По-тежко ще е за представителите на зодия Козирог, за хората с асцендент Козирог.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР