2018-а ще бъде година, в която няма да има сътресения,

...
2018-а ще бъде година, в която няма да има сътресения,
Коментари Харесай

Политическа психоложка гадае кой ще отвори "Кутията на Пандора" у нас през 2018 година

2018-а ще бъде година, в която няма да има разтърсвания, предвижда в предаването „ Тази заран ” по bTV политическият психолог Антоанета Христова. По думите ѝ обаче това доста зависи от политиците. „ Ако няма добра вътрешнокоалиционна връзка и в случай че нервират Валери Симеонов, би могло да има подобен скандал, че в действителност да се сложи под въпрос стабилността ”, посочи Христова.
Тя разтълкува държанието на вицепремиера Валери Симеонов от последните дни като знак на протест от негова страна, че е бил подценен.

Линията Движение за права и свободи – Патриоти ще продължи и ще бъде все по-ожесточена, предвижда още политическият психолог.

„ Колкото повече Движение за права и свободи набира сили и действително би могла да употребява власт, толкоз повече ще се пробва да махне тези, които сега играят ролята на балансьор. През 2018 година това ще бъде нишката на огромен конфликт”, счита Антоанета Христова.

„ Допускам, че Движение за права и свободи може да го извади и на европейско равнище, още по-ярко, в името на това да стигне до успех”, добави тя.

Според нея сега Движение за права и свободи има нужда да върне хората, които са излезли от партията.„ Българският турчин е доста предан човек. Когато един път си е тръгнал, не е по този начин елементарно да се върне. Затова този развой на връщане и възобновяване на Движение за права и свободи ще отнеме доста дълго време”, сподели Антоанета Христова.

„ Не позволявам, че всичко ще бъде в розово през първите шест месеца на новата година поради европредседателството, само че най-малко остротата на процесите ще бъде заглаждана”, заключи тя.

Тя разяснява също, че стремежът да се извадят проблематичните каузи на прехода е отваряне на кутията на Пандора. „ Този, който ще се опита да го направи, или ще излезе воин, или тя просто няма да бъде отворена и нещата ще се забият толкоз тежко, че по дребните места и след това в огромния град хората ще изискат тежка промяна”, съобщи политическият психолог.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР