200 лева глоба ще трябва да заплати безработен и осъждан

...
200 лева глоба ще трябва да заплати безработен и осъждан
Коментари Харесай

Извратен мъж стресна майки в Дондуковата градина

200 лв. санкция ще би трябвало да заплати незает и осъждан мъж за обществена маструбация, която направил навън - пред погледите на доста минувачи, в това число и майки с дребни деца.

Стресиращата сцена се разиграла в понеделник в Дондуковата градина. Било към 12 ч. на обяд, а паркът бил цялостен с хора – най-вече млади родители, които играели с дребните си деца.

През това време мъжът се бил настанил напейка до чешмата зад Дома на младоженеца, бил изкарал мъжкото си дойстойнство и нахално се пипал. Не показвал никакво терзание – даже бил застанал с лице към пътеката, където бил потокът от хора.

Свидетели на гнусната демонстрация станали всички присъстващи в парка. Една от майките, която се разхождала със сина си и видяла неприятната картина, незабавно вдигнала телефона и алармирала на телефон 112.

Минути по-късно на мястото дошъл екип на Второ районно управление (на МВР). Униформените арестували мъжа за период от 24 часа, написали му акт, а по-късно той бил изправен пред съда. Повдигнати му били обвинявания за осъществяване на неприлични дейности на обществено място, с което е нарушил публичния ред и успокоение.

Тъй като мъжът признанал всичко, изразил страдание, а и бил в затруднено материално и обществено състояние, магистратите му наложили единствено санкция в размер на 200 лв..

Решението предстои на обжалване пред окръжния съд.

Припомняме, че през март от администрацията анонсираха огромна реорганизация на Дондуковата градина на стойност 4 млн. лв., която планува и слагането на ажурна ограда с височина 2,20 м от ковано желязо. Тя ще се заключва вечер в 22 часа, сходно на доста от парковете в Западна Европа. Целта е да се предотвратят сходни прояви на вандализъм и самонастаняване на бездомници, с каквито локалната власт се сблъсква в последно време.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР