20 ученици от хасковската ПГТАТ „Н.Й.Вапцаров“ започнаха производствената си практика

...
20 ученици от хасковската ПГТАТ „Н.Й.Вапцаров“ започнаха производствената си практика
Коментари Харесай

20 ученици от Транспортната гимназия трупат опит в Португали...

20 възпитаници от хасковската ПГТАТ „ Н.Й.Вапцаров “ започнаха индустриалната си процедура в Португалия. Обучението е по план за повишение качеството на професионална подготовка на младите автотранспортни техници по стратегия „ Еразъм+. Младежите дойдоха с град Барселос в събота, след полет от София през Мюнхен до Порто.

Учениците ще получават на практика опит и познания под управлението на своя португалски сътрудник компания Barcelturbo – Auto, за което гимназията има подписан контракт.

Логостиката, настаняването, както и обезпечаването на културна стратегия за запознаване с географко-историческите характерности на района към Порто и Барселос са обезпечени от другия сътрудник на учебното заведение – португалската компания „ Mobility friends”.

Младежите са настанени в кампус, с прелестни условия, голям парк и имат разполагаем плувен басейн, спортни зали, фитнес.

Обучението ще се организира според авансово създаден от португалския сътрудник и координиран с учебното заведение график и тематичен проект. Ръководители на групата учници са преподавателят по професионална подготовка инж.Боян Бонев и преподавателката по британски език Стефани Арабаджиева.

.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР