20-ото издание на инициативата Мениджър за един ден“ на Джуниър

...
20-ото издание на инициативата Мениджър за един ден“ на Джуниър
Коментари Харесай

„Мениджър за един ден“ акцентира върху значението на работата в екип

20-ото издание на самодейността „ Мениджър за един ден “ на „ Джуниър Ачийвмънт “ (JA Bulgaria) ще се състои на 10 май 2022 година
Инициативата за професионално ентусиазъм и кариерно развиване дава късмет на младежите да се допрян до мечтана специалност в границите на един ден. Тя е привлекателна за възпитаници и студенти от цялата страна, като им дава опция да се срещнат с част от управителния екип и да надникнат в работния развой на институции, организации и водещи български и интернационалните компании.

 „ Това е може би най-мащабната ни просветителна стратегия, която оказва помощ на учениците да изберат своя кариерен път , означи пред Радио София Милена Стойчева , изпълнителен шеф на JA Bulgaria.

Предвид ситуацията, акцията тази година ще се организира в разбъркан вид – онлайн и онлайн. Темата е „ Силата на един екип “ , с цел да се подчертае значимостта на партньорствата, на екипността.

Образованието в България постоянно е в догонваща, а не изпреварваща функционалност, счита Стойчева. Ако образованието е приоритет, това ще проличава освен по заплатите на учителите, само че ще има вложения в развиването на уменията, в базата, в новите форми на учене .

„ Една от задачите на нашата организация е да основава прогресивно, съвременно и изпреварващо времето обучение – за триумфа на младежите, на стопанската система и на обществото “, акцентира изпълнителният шеф на JA Bulgaria.
Милена Стойчева е последният притежател на премията „ Сорая Солти “ . Това е най-голямото отличие за водачество в мрежата на JA, дава се един път на 2 години за активност, която вкарва промени в посока нововъведения и вдъхновяване.

„ Тази премия за мен се показва с три основни думи: независимост, благоприятни условия и влияние , оставяне на диря. Всичко това е обвързвано с избора на хората, с задачата за предприемачество, която утвърждаваме, откриване на капацитета на всеки един. Всеки ден при нас е друг. Тук можем да развием размаха на въображението и творчеството “, сподели още Стойчева.

С нея беседва Елена Пъневска.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР