20 хиляди са вече жертвите в Газа от началото на

...
20 хиляди са вече жертвите в Газа от началото на
Коментари Харесай

20 000 жертви в Газа, без шансове за скорошно примирие

20 хиляди са към този момент жертвите в Газа от началото на израелската интервенция в анклава,съобщи държавното управление на Хамас.

Преговорите сред палестинската формация и египетски представители в Кайро към момента са без резултат. Хамас застъпва позицията, че не може да има нова замяна на пандизчии без дефинитивно прекъсване на огъня.

Групировката аргументи гибелта на 1200 души и взе 240 заложници при нахлуване против Израел на 7-ми октомври. Впоследствие някои от похитените бяха освободени.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации още веднъж отсрочи дебата по апели за " незабавна филантропична пауза " в сраженията в Газа. Проекторезолюцията на ОАЕ приканва и за връщане на заложниците и решение на израелско-палестинския спор, учредено на основаване на две страни. Според израелския министър председател Бенямин Нетаняху всеки, който мисли, че страната му ще спре войната преди да е постигнала задачите си, " е изгубил връзка с действителността ".

" Всички терористи от Хамас, от първия до последния, са ходещи мъртъвци. Те имат две благоприятни условия - да се предадат или да умрат ", сподели Бенямин Нетаняху, министър председател на Израел.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР