20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя

...
20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя
Коментари Харесай

Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ

20 хиляди евро на седмица коства лекуването му, сподели тя

Бившият волейболист Бранимир Баев се нуждае от помощ в борбата с подло заболяване. От 3 години той се лекува в турска клиника, а сега е в натоварен бранш на болничното заведение. Семейството му не съумява да посрещне всички разноски по лекуването в размер на стотици хиляди седмично, оповестява бТВ.

Злокачествен израстък на прасеца - тази диагноза поставя завършек на спортната кариера на Бранимир Баев от Дупница преди 3 години. Тогава стартира и неговата борба.

„ Всичко се прекатурна. Оказа се, че нещата са доста по-сложни и доста по-трудни, когато човек се бори с такова нещо. Преминахме през пъкъла, слязохме в най-големия пъкъл. И още не сме излезли от там “, споделя Михаила Баева, брачна половинка на Бранимир.

През януари тази година, скенерът му демонстрира положителни резултати в борбата с онкологичното заболяване, само че скоро по-късно положението на Бранимир се утежнява, в резултат на химиотерапиите, през които е минал.

„ В момента се намира в турска клиника, той е там от една година. В натоварен бранш на болничното заведение, тъй като заради увреждането на белия дроб, множеството бактерии и инфекции в организма му се наложи хоспитализирането му в натоварен бранш на болничното заведение в Турция, тъй като въглеродния му диоксид в организма е доста повишен “, изясни Михаила.

Съпругата и дъщерята на някогашния волейболист се надяват, че скоро ще могат да го прегърнат. Те споделят, че той е мощен и ще успее да вземе най-важната победа в живота му.

„ Той беше професионален състезател, играеше за Първа лига за български тимове, ходеше и в чужбина доста играеше. Той е човек, който спортува, храни се здравословно, не пие, не пуши “, споделя още брачната половинка на Бранимир.

Семейството му е изправено и пред друго предизвикателство - да събере нужните за лекуването му средства.

„ Сумите за престоя му в интензивния бранш са непостижими за фамилията ни, приказваме за доста огромни суми. 40 хиляди лева, 20 хиляди евро…на седмица коства лекуването му “, съобщи Михаила.

Тя има единствено едно предпочитание - да върне брачна половинка си вкъщи здрав, само че се нуждае от помощ.

„ Искам да се помоля, да ви се помоля от сърце! Моля Ви, помогнете ми! Само, Вие сте моята вяра, моята вяра, че моят брачен партньор ще събере нужната сума за лекуването и ще се прибере в България “, споделя дамата.

Семейството на младият мъж е признателно на всички, които ги поддържат през последните 3 години и имат вяра, че това е последната борба, след която най-сетне ще посрещнат Бранимир още веднъж вкъщи.

IBAN сметка Уникредит Булбанк 
BG98UNCR70001522433967 
БРАНИМИР ВИКТОРОВ БАЕВ
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР