20-годишният студент от Пловдив не е изчезнал, а избяга, след

...
20-годишният студент от Пловдив не е изчезнал, а избяга, след
Коментари Харесай

20-годишният Мартин избягал след скандал с майка си и нарочно не вдигал телефона на роднини

20-годишният студент от Пловдив не е липсващ, а избяга, откакто се скарал с майка си. Скандал е в основата на изгубването на Мартин Георгиев, който беше открит от полицията в София, откакто бе видян на Централна гара, заяви.
Още по темата
Младежът напуснал дома си след разправията и престанал да подвига телефона си на роднините, заради което е бил разгласен за национално търсене.

Полицията обаче е съумяла още първоначално да се свържe с него и да го предложения да отиде до най-близкото районно ръководство, с цел да бъде отписан като липсващ, оповестява медията, като се базира на свои източници.

Студентът не се е отзовал на повикването на органите на реда и заради тази причина се води липсващ до неделя вечерта.

По закон, защото Георгиев е пълновръстен, той не може да бъде заставен от органите на реда да се върне при родителите си единствено поради желанието на майка му.

Майка му Софи Станчева пък благодари на всички хора, които се включиха в издирването.

" Благодаря на всички, които бяха съпричастни, на всички, които споделиха моята обява, на всички доброволци, които се включиха в търсенето на Мартин. Вие ми върнахте вярата в положителното ", написа дамата в профила си във Facebook. А някои консуматори на обществената мрежа я укоряват, че е вдигнала на крайник цялата страна, откакто е знаела, че той е избягал и й е пращал фотоси и известия.

Първоначално публикуваното известие беше, че момчето се е качило на влака за Стара Загора, с цел да се яви на изпит във Ветеринарния институт, където учи, след което следите му се изгубили. През уикенда пък бе получен сигнал, че той е видян в столицата.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР