20-годишният Денислав, който бе поставен в ролята на куче в

...
20-годишният Денислав, който бе поставен в ролята на куче в
Коментари Харесай

Гавренето момиче: Искаха ми 20 лева за среща с Чеченеца

20-годишният Денислав, който бе подложен в ролята на куче в унизителното видео, пратило в ареста Емили Йорданова-Тротинетката (по персонална карта Даниел Йорданов), Тодор Огнянов-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, по-късно се страхувал да излиза от вкъщи си и не желал да приказва даже с родителите си. Това споделя самият той в YоuТubе канала " Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ " на Станислав Цанов, съобщи Dir.bg.

Като претекст за въпросния запис Денислав, който за първи път приказва по тематиката, акцентира " боязън ". Относно срещата с трите интернет звезди споделя, че е станала с към този момент упоменатия и от прокуратурата Стоян, който се явил в ролята на медиатор. " Беше ми желал 20 лв., с цел да ме срещне с Чеченеца. Дадох ги, не бях ги виждал до този миг ". Въпросният дълго време приказвал му какъв брой е прочут Петко Караилиев и какъв брой доста пари изкарвал.

След първата среща на Денислав с Куката, Чеченца и Тротинетката били записани общо три видеа. Първото било снимано в огромен хипермаркет. То бе показано пред медиите на 13 април от юриста на Чеченеца - Стефан Паров, като доказателство, че Денислав и останалите забъркани били другари. На него момчето " язди " Караилиев.

След това записали 20-годишния юноша в ролята на сервитьор, който поднасял гироси на Чеченца. " Искаха обществените мрежи да гръмнат, да има доста гледамоест ", прибавя Денислав. В деня, в който снимали унизителната сцена в мола така наречен инфлуенсъри към този момент били седнали на маса в мола и споделили на Денислав, че е просрочен. Накарали го да заплати таксито на Емили и приятелите ѝ, което момчето удостоверява, че е направило.

Каишката, с която го вързали, извадил Тихомир (Мелиса) - някогашен участник във " Фермата ", който след това стана прочут с нетрадиционните си връзки с Емили. На въпрос дали посетителите в МОЛ-а са реагирали по някакъв метод на гаврата, Денислав дава отговор: " Хората стояха в профил и се смееха, снимаха. Някои даже желаеха да се снимат с Чеченеца. Никой не реагира негативно ".

Пред водещия той споделя и че в учебно заведение бил подиграван и обиждан, че е психологично болен, пращали го да им купува храна, цигари и други неща от магазина.

Адвокатът му Димитър Киров, който поема случая про боно (професионална работа осъществена доброволно) сподели проучване на Денислав от 2020 година, в което се показва, че момчето не е психологично болно, а елементарно манипулируемо и податливо на внушения. " Това обуславя невъзможността да се опълчи на тези хора, които действително, виждайки положението му, вършат малко по малко това, което си желаят ", разяснява юристът.

В канала " Цанов НАПРЕД и НАГОРЕ " приказва и майката на момчето. Според нея " дотам го е възпитала да бъде добър, че той е станал извънредно доверчив ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР