20-годишната Виктория Тасева от „Ергенът” е преживяла опит за изнасилване.

...
20-годишната Виктория Тасева от „Ергенът” е преживяла опит за изнасилване.
Коментари Харесай

Виктория от Ергенът преживяла опит за изнасилване

20-годишната Виктория Тасева от „ Ергенът” е претърпяла опит за обезчестяване. Младото момиче не желае да си спомня за ужаса, който е претърпяло преди няколко години. Вики не пожела да разкрие повече за случая, само че изпадна в плевел рев единствено при загатна за претърпяното.

В един от последните епизоди на шоуто проведоха конкурс за хубост „ Мис Бодрум “. Той мина в два тура – по бански и в публично облекло, като на втория тур девойките отговаряха на въпроси, заложени от журито. „ Кое качество цениш най-вече в себе си и за какво?” – попитаха Виктория от журито, написа „ Уикенд”.

„ Може би искреността, откровена съм с всеки “, съобщи Вики. След това съперниката й Ния-Косара й зададе въпрос „ Кое е най-неприятното нещо, което ти се е случвало в живота?”. В първия миг Виктория резервира хладнокръвие и отвърна – „ не желая да коментирам”, само че единствено броени минути по-късно се срина и стартира да плаче. „ Как може Ния да ми зададе подобен въпрос пред камери... Тя тъй като се мисли за доста огромна и претърпяла доста неща в живота, но и аз съм претърпяла! Опитвали са се да ме изнасилят”, сподели плачещата мома, която не съумя да се успокои през целия ден и даже самият ерген видя, че Тасева е смутена.

„ Всички сме минали през доста и всеки е претърпял сложни неща” – отвърна й друга участничка от шоуто. Историята се разигра за броени минути и бе потулена от продукцията, като не се подчертава на признанието на младото момиче. Явно от шоуто са показали човещина и са решили да не дълбаят повече за случая, като и да не разпитват девойката какво тъкмо е станало и по кое време.

Някои от феновете я упрекнаха в търсене на внимание и двуличие, тъй като сякаш не желае да приказва за компликациите, а в действителност в този момент цяла България научи за опита за обезчестяване. „ Дали не желае да я съжаляват хората и по този начин да стигне до край? Понеже усети, че с друго не е забавна и по този начин да притегли вниманието, знае, че сълзите вървят в риалити предавания”, разясняват фенове на „ Ергенът”.

Припомняме, че Вики е на 20 години и следва уеб дизайн. Родена е в България, само че във вените й тече украинска кръв. Участва в „ Ергенът “, с цел да изживее мощни страсти и да открие любовта. Признава, че най-големите оръжия, с които притегля мъжете, са усмивката и скромността й и счита да употребява точно тях, с цел да си проправи път към сърцето на Виктор

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР